Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından 2023 - 2024 eğitim - öğretim yılında, ülke genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

Aralık ayının kazanımı olan Etkileşimli Kitap Okuma Çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz kitap okuma çalışmaları yapmıştır. Sınıflarımıza birkaç velimiz davet edilerek çocuklara kitap okuma etkinliği yaptırılmıştır. Öğrencilerimiz ise evde ailelerinin kendilerine okuduğu kitapları ezberleyerek sınıfta arkadaşlarına görsel okuma yapmışlardır. Öğretmenlerimiz günlük eğitim akışlarında kitap okuma etkinliğine yer vermiştir. Kitap okunduktan sonra kitaptaki bilinmeyen kelimeler belirlenmiş ve kitap hakkında sohbet edilmiştir. Öğrenci velilerimiz de evlerinde çocuklarına kitap okuyarak etkinliğimize katkı sağlamışlardır. Okul öncesi dönem çocuklarının dil gelişimi açısından son derece önemli olan kitap okuma etkinliklerimiz ilerleyen süreçte de devam edecektir.

19-12-202319-12-202319-12-202319-12-202319-12-2023