Şehit Gökhan Peker Anaokulu
Çapanoğlu Mahallesi 9. Sokak No12 Merkez/YOZGAT

VİZYON

Vizyonumuz, öğrencilerimizi bulunduğumuz çağa göre değil, yaşayacakları çağa göre yetiştirmektir.Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, MEB´in okul öncesi eğitim programı çerçevesinde bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimlere açık, yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

MİSYON

Misyonumuz, sevgi ve şefkat dolu bir ortam içerisinde, öğrencilerimizin sosyal-duygusal, bilişsel, dil, psikomotor ve özbakım becerilerini en iyi şekilde kullanmalarını sağlayarak, onları hayata hazırlamaktır.Geleceğin mimarları olacak çocuklarımızı hayata hazırlarken çağın gereklilikleri ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, çevreye duyarlı, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır.

Öğretim Şekli :Tam gün ve ikili eğitim şekli uygulanmaktadır.

Tam gün ve ikili eğitim şekli uygulanmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı Sınıflar:08:00-13:00 Öğlenci Sınıflar : 13:00-18:00 Çocuk Kulübü :13:00-17:10

5 Km